العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

توافق احزاب شیعه عراق بر رد «الزرفی»

یک نماینده پارلمان عراق و یکی از سران جریان حکمت ملی از توافق گروه‌های سیاسی شیعی بر رد «عدنان الزرفی» و انتخاب جایگزین او طی روزهای آتی، خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «حسن سالم» نماینده عضو فراکسیون «الصادقون» در پارلمان عراق اعلام کرد که گروه‌های سیاسی شیعی بر رد نخست‌وزیری «عدنان الزرفی» و یافتن جایگزین او، توافق دارند.

 

وی در گفت‌وگو با شبکه «العهد» تصریح کرد: قضیه مامور شدن الزرفی به تشکیل کابینه غیرقانونی و مخالف اصول و چارچوب‌های قانون اساسی کشور بود زیرا او نامزد فراکسیون بزرگتر در پارلمان عراق نبود.

 

سالم تصریح کرد: الزرفی شخصیتی بحث برانگیز است و پست‌های اجرایی متعددی داشت و به عنوان استاندار نجف نیز ناکامی‌هایی داشت. به همین دلیل نیز شیعیان توافق کرده‌اند که وی را رد کنند و پرونده او بسته شده است و  اقدام او در ارائه برنامه دولتش قابل توجیه نیست.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به بیانیه اخیر گروههای مقاومت اسلامی عراق علیه اشغالگران آمریکایی پرداخت و گفت که این بیانیه برخاسته از اخلاق و روحیه گروه‌های مقاومت اسلامی در حفظ حاکمیت عراق است و این گروه‌ها با قاطعیت حضور نیروهای خارجی در کشور به‌ویژه نیروهای آمریکایی را رد می‌کنند.

 

هشت گروه وابسته به سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) عراق دیروز طی بیانیه‌ای شدید‌اللحن به اشغالگران آمریکایی هشدار دادند و ضمن رد نامزدی عدنان الزرفی، تأکید کردند باید نظامیان اشغالگر آمریکایی از عراق خارج شوند.

 

از سوی دیگر، شیخ حمید معله الساعدی از رهبران جریان حکمت ملی به ریاست «سید عمار الحکیم» نیز، شب گذشته در مصاحبه‌ای تلویزیونی تایید کرد که  یافتن گزینه جایگزین برای عدنان الزرفی مورد توافق شیعیان است و تنها فراکسیون پارلمانی النصر است که ملاحظاتی در این خصوص دارد.

 

وی تصریح کرد که طی چند روز آینده نام جایگزین الزرفی اعلام می‌شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر